Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Productassortiment 
  
  
 KUHN Groep 
  
  
 KUHN-Geldrop BV 
  
  
 Nieuws 
  
  
 On line services 
  
  
 Werken bij KUHN 
  
  
 Leveranciers 
  
 KUHN VB 7100 bekroond met AE50 2021 award
 LAMMA Award voor TWINPACT plunjer op SB 1290 iD
 Nederlandse steun voor trainingscentrum melkveehouderij in Sri Lanka
 Zilveren medaille voor KUHN foliebinding op de Britse LAMMA show
 KUHN FBP 3135, machine van het jaar 2018!
 KUHN SW 4014 bekroond met meerdere innovatie awards in 2015 !

KUHN FBP 3135, machine van het jaar 2018!

De FBP 3135 pers-wikkelcombinatie is gekozen tot machine van het jaar.

We zijn enorm trots te mogen mededelen dat de KUHN FBP 3135 pers-wikkelcombinatie is verkozen tot machine van het jaar 2018 in de categorie voederwinning. Belangrijkste reden voor het toekennen van deze prijs is het unieke KUHN folie bindsysteem. Het KUHN folie bindsysteem zorgt voor een verbetering van de silagekwaliteit tegen lagere kosten. Het ontwerp van dit systeem garandeert bovendien een goede start van het bindproces onder alle omstandigheden.

Het KUHN folie bindsysteem maakt verwijderen van de folie en recyclen van het plasticafval sneller en eenvoudiger. Door het cilindrisch wikkelen van de baal blijven de balen in perfecte vorm, zelfs tijdens langere opslagperioden. Het KUHN systeem werkt met twee standaard 750 mm rollen wikkelfolie in plaats van één grote speciale mantelfolierol. Door gebruik van de standaard folie kan tot 30% op de foliekosten bespaard worden vanwege een hogere pre-stretch ratio. Bijkomend voordeel bij het wisselen van de folierollen is het gewicht van de standaard rol (± 27 kg.) ten opzichte van dat van een speciale mantelfolierol (+/- 40 kg).

Deze prijs is het resultaat van een geweldige teaminspanning, zowel van onze eindgebruikers, het distributienetwerk als het KUHN-team. Dankzij jullie allemaal kunnen we opnieuw bewijzen dat KUHN uw beste investering in de toekomst is!


  KUHN WEBSITE    SOCIAL NETWORKS  

RSS

YouTube
KUHN-Geldrop BV- Nuenenseweg 165 - 5667 KP GELDROP - NEDERLAND - Tel: +31(0)40 2 89 33 00