Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Productassortiment 
  
  
 KUHN Groep 
  
  
 KUHN-Geldrop BV 
  
  
 Nieuws 
  
  
 On line services 
  
  
 Werken bij KUHN 
  
  
 Leveranciers 
  
 KUHN VB 7100 bekroond met AE50 2021 award
 LAMMA Award voor TWINPACT plunjer op SB 1290 iD
 Nederlandse steun voor trainingscentrum melkveehouderij in Sri Lanka
 Zilveren medaille voor KUHN foliebinding op de Britse LAMMA show
 KUHN FBP 3135, machine van het jaar 2018!
 KUHN SW 4014 bekroond met meerdere innovatie awards in 2015 !

KUHN SW 4014 bekroond met meerdere innovatie awards in 2015 !

KUHN SW 4014 werd onlangs bekroond met de AE50 prijs uit handen van de American Society of Agricultural and Biological Engineers (ASABE).

De AE50 award werd uitgereikt aan de KUHN SW 4014 vierkante- en rondebalenwikkelaar als één van de meest innovatieve ontwerpen van het jaar in product engineering voor de voedsel- en landbouwindustrieën.

Deze veelzijdige zelfladende vierkante- en rondebalenwikkelaar is voorzien van de unieke gepatenteerde* AutoLoad-functie voor nonstop volautomatisch wikkelen. De innovatieve AutoLoad-functie biedt non-stop volautomatisch oppakken, wikkelen en wegleggen van vierkante en ronde balen zonder tussenkomst van de bestuurder. AutoLoad detecteert naderende balen, scant automatisch de lengte van de baal en stelt de rollen in pre-load-positie, wat resulteert in een nauwkeurige oppakken, wikkelen en rijdend lossen van de baal. Dit resulteert in een hogere totaalcapaciteit en geeft een ergonomische en stressvrije werkomgeving tijdens lange dagen.

Dankzij het solide ontwerp, met het ingebouwde hydraulische "drive through" schuifframe, staat de wikkelaar in het veld op een breed spoor. Dat geeft een uitstekende stabiliteit en bovendien perfect zicht op het wikkelproces. Gebruikersinstellingen zijn gemakkelijk via de terminal te doen dankzij de ISOBUS compatibiliteit van de SW 4014.

Naast de AE50 award werd de Kuhn SW 4014 ook bekroond met innovatieprijzen op de Agritechnica 2015 (Silver medal) en Agribex 2015 (Zilveren aar).  KUHN WEBSITE    SOCIAL NETWORKS  

RSS

YouTube
KUHN-Geldrop BV- Nuenenseweg 165 - 5667 KP GELDROP - NEDERLAND - Tel: +31(0)40 2 89 33 00