Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Productassortiment 
  
  
 KUHN Groep 
  
  
 KUHN-Geldrop BV 
  
  
 Nieuws 
  
  
 On line services 
  
  
 Werken bij KUHN 
  
  
 Leveranciers 
  
 Zilveren medaille voor KUHN foliebinding op de Britse LAMMA show
 KUHN FBP 3135, machine van het jaar 2018!
 KUHN SW 4014 bekroond met meerdere innovatie awards in 2015 !
 Management wijziging KUHN Group
 KUHN Profile 1480 voerwagen zeer positief beoordeeld door DLG

Overname en continuïteit binnen Bestuur KUHN Groep

In januari 2014 heeft KUHN aangekondigd dat Michel SIEBERT, de presidentdirecteur van KUHN Groep, aan het eind van september 2014 met pensioen zal gaan. Deze reorganisatie binnen het bestuur is nu officieel van kracht

Op 1 oktober 2014 neemt Thierry KRIER het president-directeurschap en de taken als CEO bij KUHN Groep van Michel SIEBERT over. Om de continuïteit in het bedrijf te waarborgen, blijft Michel SIEBERT het voorzitterschap van KUHN SA, KUHN-AUDUREAU en

KUHN-HUARD uitoefenen. Tevens neemt hij voorlopig de niet-operationele taken binnen de KUHN Groep waar.


Op de foto links vicepresident KUHN Groep Jeannot HIRONIMUS (Business Development) en Roland RIEGER (Sales en Marketing). Rechts Jean-Luc COLLIN (Production en Research) en Dominique SCHNEIDER (Finance en Controlling). In het midden Michel SIEBERT, (chairman of the board), en Thierry KRIER, de nieuwe KUHN Groep president-directeur en CEO, voor de showroom en het trainingscentrum “Kuhn Center for Progress” dat in 2013 werd geopend.

Michel SIEBERT is meer dan 35 jaar in dienst bij KUHN en is in 1999 benoemd als president-directeur bij KUHN Groep. Onder leiding van SIEBERT is KUHN als succesvolle Franse onderneming uitgegroeid tot een wereldwijd bloeiende onderneming met meer dan 5.000 medewerkers en twaalf fabrieken in Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Ook telt de onderneming elf marketing- en distributiebedrijven, met op elk continent een vestiging. In 2013 bedroeg de omzet van de KUHN Groep meer dan 1 miljard euro, bij een hoge winstgevendheid.

Thierry KRIER begon zijn carrière bij KUHN Groep in 1990. De afgelopen 20 jaar was KRIER president-directeur en CEO van KUHN Noord-Amerika en een sleutelfiguur in KUHN’s ontwikkelingen op dit continent, mede dankzij de succesvolle overname van de ondernemingen Knight in 2002 en Krause in 2011. Tegenwoordig is de Noord-Amerikaanse branche goed voor bijna 30% van de omzet. In de persoon van Thierry KRIER heeft KUHN een internationaal ervaren interne opvolger gevonden.

KRIER bekleedt sinds 1 april jl. een positie binnen de hoofdvestiging in Saverne, Frankrijk, waardoor een soepele en geordende directieovergang binnen KUHN verzekerd is. Michel SIEBERT: “Het feit dat deze promotie tot stand komt binnen onze eigen organisatie is voor al onze medewerkers en business partners het bewijs dat wij een ambitieuze strategie van constante groei blijven volgen.”


Download het persbericht (PDF)

  KUHN WEBSITE    SOCIAL NETWORKS  

RSS

YouTube
KUHN-Geldrop BV- Nuenenseweg 165 - 5667 KP GELDROP - NEDERLAND - Tel: +31(0)40 2 89 33 00