Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Productassortiment 
  
  
 KUHN Groep 
  
  
 KUHN-Geldrop BV 
  
  
 Nieuws 
  
  
 On line services 
  
  
 Werken bij KUHN 
  
  
 Leveranciers 
  
 Het verschil dat KUHN maakt
 Vestigingen wereldwijd
 Missie & Visie
 Kerncijfers 2019
 KUHN Group fabrieken en verkooporganisaties
 Geschiedenis

Het verschil dat KUHN maakt


KUHN staat voor GOEDE SAMENWERKING


Sinds 1828 staan innovatie en kwaliteit aan de basis van onze toewijding aan onze klanten. zij zijn de inspiratie achter ons merk. Concreet betekent dit dat er jaarlijks 2 000 patenten worden aangevraagd en de service gewaarborgd wordt door meer dan 5 000 KUHN medewerkers wereldwijd.

180 jaar ervaring in het produceren van landbouwmachines helpt ons producten en diensten aan te bieden welke aan de hoge eisen van onze klanten voldoen. Al vanaf 1962 hanteren wij dan ook de slogan “Kwaliteit is de kwantiteit van morgen”.

Als marktleider in landbouwmachines willen wij onze klanten over heel de wereld altijd de beste producten aanbieden. Ons doel is om een steeds groter bestand met tevreden klanten te verwezenlijken.

Vandaag de dag zijn onze 5 000 medewerkers er trots op dat zij, dankzij hun vakmanschap en betrokkenheid, de hoge eisen van de klanten kunnen bedienen.

Om een constante kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen wordt ons bedrijf ondersteund door het ONE-project.


KUHN is toegewijd om het VERSCHIL te maken

Door de prestaties en kwaliteit van onze producten en diensten
We garanderen de kwaliteit van ieder product dat aan de klant geleverd wordt door middel van:
- een strenge controle op de materialen en componenten
- de uitgebreide kwaliteitscontrole voor verzending
- een continue verbeteringsproces binnen onze organisatie
- het procesmanagement en een gecontroleerd serviceniveau
Met betrouwbare en hoogwaardige producten en diensten wordt de reputatie van KUHN niet aan het toeval overgelaten.

Door de kracht van onze innovatie en creativiteit
Luisteren naar de vraag van de klanten is de drijvende kracht achter de innovaties van KUHN. Hierdoor kunnen we de meest moderne en klantgerichte technologieën ontwikkelen.

Door de klant in het middelpunt te plaatsen
Omdat de landbouwsector zich steeds verder ontwikkeld en steeds professioneler wordt vereist dit ook geavanceerdere functies van de machines. De agrarische wereld vereist bijvoorbeeld criteria als betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en inzet voor duurzame landbouw in de specificaties van nieuwe machines.

KUHN produceert machines die voldoen aan de hoge eisen van de klant door middel van de volgende criteria:


Kostenbesparing: door het verhogen van de output per uur en het minimaliseren van onderhouds- en gebruikskosten.

Praktijkgerichtheid en agronomie: door om te kunnen gaan met alle grondsoorten en gewassen. Door dierwelzijn te garanderen en de dieren een hoge kwaliteit voer te bieden

Comfort – kwaliteit van leven: door de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, door tijdbesparing te bieden en door onderhoud en aanpassingen makkelijker te maken en een hoog veiligheidsniveau van de machines.KUHN biedt diensten welke voldoen aan de hoge eisen van de klant door middel van:

Betrouwbaarheid en Service: door een netwerk van partners, dealers en vertegenwoordigers uit de wereld van de landbouw. Door technische hulp te bieden, de online service via internet en door gerichte documentatie en professionele handboeken.

Goede adviezen en ondersteuning: door een continue beschikbaarheid van reserveonderdelen, een strenge kwaliteitscontrole, door het bieden van gedetailleerde technische informatie, door het in bedrijfstellen van de machines door professionals en assistentie en hulp bij pech.


Om onze klanten te bedienen hebben we ervoor gekozen om onze producten te distribueren via een netwerk, waarbij drie belangrijke factoren een rol spelen:
- Ondersteuning: het bieden van commerciële en technische ondersteuning waar ook ter wereld, we hebben ons netwerk opgebouwd in meer dan 80 landen en onze fabrieken zijn over de hele wereld gevestigd.
- Prestaties: de kwaliteit van het netwerk wordt door voortdurende trainingen op hoog niveau gehouden.
- Betrouwbaarheid: de machines worden in bedrijfgesteld door professionals.

Door middel van uitbreiding
De stabiliteit van ons bedrijf en de toekomstige uitbreidingsplannen zijn een garantie dat wij aan uw kant zullen staan, generatie na generatie.

Onze groei is intern door de uitbreiding van het productgamma en door introducties op nieuwe markten en extern door het toevoegen van aanvullende producten.

  KUHN WEBSITE    SOCIAL NETWORKS  

RSS

YouTube
KUHN-Geldrop BV- Nuenenseweg 165 - 5667 KP GELDROP - NEDERLAND - Tel: +31(0)40 2 89 33 00