Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Productassortiment 
  
  
 KUHN Groep 
  
  
 KUHN-Geldrop BV 
  
  
 Nieuws 
  
  
 On line services 
  
  
 Werken bij KUHN 
  
  
 Leveranciers 
  

Machine

 


RW 1110

De KUHN RW 1110 is ideaal voor het wikkelen en direct opslaan van de balen in het veld of op de opslagplaats. De RW 1110 kan de zwaarste balen wikkelen, tot 1200 kg, dankzij een versterkte constructie van het hoofdframe (standaard voor alle stationaire wikkelaars).

De high-grip foliesnijder houdt de folie vast geklemd onder veerspanning waarna de folie perfect wordt afgesneden onder alle omstandigheden. Het lage frame van de wikkeltafel, voorzien van 4 riemen, zorgt er voor dat de baal behoedzaam wordt neergelegd.

Het wikkelen op de opslagplaats betekent ook een minimaal risico op schade aan de wikkelfolie. Deze combinatie biedt de perfecte oplossing voor het wikkelen en opslaan door één persoon.

RW 1410

De mid-range RW 1410 is één van de meest veelzijdige zelf ladende rondebalenwikkelaars. Door de unieke lage frameconstructie met breed staande wielen laadt de RW 1410 probleemloos balen tot 150 cm in diameter en 1000 kg. De RW 1410 is voorzien van een nieuwe wikkeltafel met 4 riemen, nieuw ontworpen sterker frame en high grip foliesnijder.

RW 1610

De professionele RW 1610 rondebalen wikkelaar is ideaal voor wikkelprocessen waarbij hoge capaciteit en een hoog rendement vereist zijn. Dankzij een sterke en lage frameconstructie met grote wielen aan de achterzijde, is een actieve valdemper niet langer nodig. Dit bespaart extra processtappen en de baal kan gelost worden op de weg. Evenals de RW 1410, is de RW 1610 uitgerust met een high grip foliesnijder.

De RW 1610 kan de zwaarste balen laden tot 1200 kg dankzij een nieuw ontworpen robuust hoofdframe voor de laadarm en wikkeltafel met 4 riemen. Constant gewicht overdracht naar de trekker voorkomt wegglijden in heuvelachtig terrein.

Daarnaast kan de KUHN RW 1610 een tweede baal dragen en laden in de laadarm en tegelijkertijd wikkelen. Het C-model met geïntegreerde "AUTOLOAD functie zorgt voor een toename van de laad- en wikkelsnelheid, capaciteit en efficiëntie van het wikkelproces. Met de gepatenteerde "AUTOLOAD functie kan de bestuurder zich volledig concentreren op rijden, terwijl het wikkelen automatisch wordt gestart nadat de baal in de laadarm is gedetecteerd. Oppakken van een tweede baal met de laadarm, tijdens het wikkelen, is tevens volledig geautomatiseerd.

Het proces kan op elk moment onderbroken en herstart worden middels de Start/Pauze functie.

  KUHN WEBSITE    SOCIAL NETWORKS  

RSS

YouTube
KUHN-Geldrop BV- Nuenenseweg 165 - 5667 KP GELDROP - NEDERLAND - Tel: +31(0)40 2 89 33 00