Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Productassortiment 
  
  
 KUHN Groep 
  
  
 KUHN-Geldrop BV 
  
  
 Nieuws 
  
  
 On line services 
  
  
 Werken bij KUHN 
  
  
 Leveranciers 
  
 KUHN-Geldrop BV
 Geschiedenis

KUHN-Geldrop BV

KUHN-Geldrop BV maakt sinds februari 2009 deel uit van de internationale KUHN groep. KUHN is marktleider op het gebied van landbouwwerktuigen en heeft 5 000 medewerkers in dienst, waarvan ca. 350 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers bij KUHN-Geldrop BV werkzaam zijn.

KUHN-Geldrop BV is het “Centre of excellence for crop packaging” voor de ontwikkeling en productie van Balenpersen, Balenwikkelaars, Trommelmaaiers, Maïshakselaars.
De hoogwaardige producten, voorzien van mechatronica, worden in moderne uitgeruste afdelingen klantgericht geproduceerd.

Wij zijn een nog steeds groeiende organisatie. Medio 2011 heeft de KUHN Groep geïnvesteerd en is KUHN-Geldrop BV eigenaar geworden van beide fabrieken en omliggende grond.
Het fabrieksterrein beslaat inmiddels 16 hectare met de realisatie van een nieuwe assemblagehal (2014), een nieuwe shippinghal (2015) en een poederlakstraat (2015).

Onze kernwaarden zijn: professionaliteit en toewijding, team- en ondernemersgeest, integriteit en volhardendheid. Creativiteit, innovatie, kwaliteit en optimalisatie staan centraal bij het bepalen van het beleid van de organisatie.

KUHN bevindt zich in een markt die continue in beweging is. Hierdoor is het van belang om te beschikken over medewerkers die goed functioneren en zich continue mee ontwikkelen in deze bewegende markt.

Onze bedrijfscultuur is no-nonsense. Dit betekent concreet dat wij status en hiërarchie niet belangrijk vinden. Wél vinden we het belangrijk dat alle medewerkers meedenken en mede verantwoording dragen.
Iedere medewerker geniet uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast stimuleren wij dat iedere medewerker zich door opleiding en persoonlijke ontplooiing verder ontwikkelt.Contact
KUHN-Geldrop BV
Nuenenseweg 165
5667 KP Geldrop
P.O. Box 9, 5660 AA Geldrop
Tel: +31 (0)40 2 89 33 00
Fax: +31 (0)40 2 85 32 15

  KUHN WEBSITE    SOCIAL NETWORKS  

RSS

YouTube
KUHN-Geldrop BV- Nuenenseweg 165 - 5667 KP GELDROP - NEDERLAND - Tel: +31(0)40 2 89 33 00